ES FR EN PT NL

   
       
 

 
 
  FOS | Homepage
Home
FOS zoekt medewerker methodologie en procesbegeleiding
Heb je een voorliefde voor ontwikkelingssamenwerking en sta je open voor een job in een geëngageerde organisatie? FOS is op zoek naar een nieuwe medewerker methodologie, kwaliteit- en procesbegeleiding.
#FOSstelling: het middenveld moet neutraal zijn
Er lijkt steeds minder manoeuvreerruimte te zijn voor het middenveld. Om het debat op gang te trekken pakken we uit met een controversiële #FOSstelling:'In een politiek gevoelige context moet het middenveld neutraal blijven.’ Ontdek wat onze experten te zeggen hebben en laat je horen.
IAO misnoegd over Zimbabwe
De Internationale Arbeidsorganisatie is bezorgd dat Zimbabwe nog steeds discriminerende en repressieve arbeidswetgeving heeft en sociaal overleg niet gerespecteerd wordt. Vooral een nieuw wetsvoorstel voor de ‘speciale economische zones’ ligt onder vuur.
Internationale solidariteit na aardbeving Ecuador
ASTAC, een vakbond uit de bananensector in Ecuador en trouwe FOS-partner, zal de opbrengst van de stortingsoproep naar aanleiding van de aardbeving in mei gebruiken om haar leden te helpen. De volledige opbrengst, zo'n 2500 euro, zal op die manier haar weg vinden naar arbeiders die aan de kustlijn wonen. Dat is de regio die het zwaarst te lijden had onder de aardbeving.
CETA – Vier letters met grote gevolgen
Al gehoord van TTIP, het vrijhandelsakkoord dat onderhandeld wordt tussen de VS en de EU? Tal van organisaties luidden reeds de alarmbel over de gevaren die het akkoord inhoudt. Maar niet minder gevaarlijk is het kleine broertje CETA, tussen de EU en Canada. We zetten voor jou enkele feiten op een rijtje.

TOON 3 RECENTE ARTIKELS ZUIDNIEUWS > NL

Meer nieuws:

      Alle artikels

TOON 3 EERSTKOMENDE ACTIVITEITEN

Activiteiten

      Volledige kalender


 
   
 

siteplan | zoek | contact

 
 FOS-socialistische solidariteit
 Grasmarkt 105 bus 46
 1000 Brussel
Tel: (+32) (0)2 552 03 00
e-mail: info@FOS-socsol.be
FOS op facebook

 191 landen ondertekenden een akkoord om tegen 2015 de armoede in de wereld te halveren.
Voer samen met de Vlaamse Noord-Zuidbeweging actie om de politici aan hun belofte te herinneren
én de lat hoger te leggen.
Armoede moet de wereld uit!

Webdesign| www.at10.be